Џујилан Мур

    во

    Секој пат кога некоја од познатите холивудски убавици ќе стане горда мајка на девојче, не можеме, а да не се запрашаме дали ќе ги наследи гените на мајка и и ќе стане убава и талентирана како неа.Во случајот со Џујилан Мур тоа не е никаква мистерија затоа што нејзината 11 години стара ќерка веќе сега изгледа како нејзина мини копија.Долга коса со препознатливиот црвен пигмент, зелени очи и симпатични пеги се само некои од физичките карактеристики кои Лив ги наследила од мајка и.Судејќи по вештото позирање пред фотоапаратите зачинето со вистинска холивудска насмевка веруваме дека и таа ќе стане вистинска ѕвезда.Погледнете кои уште познати убавици добија свои верни наследнички
    | | веќе видена