Последна ранг листа


МестоПрофилСобрани поениПоени од пријателиСевкупноУчествува?
1 Valentina Lekovska672406724Да
2 Agim Asipi165501655Да
3 Daniela Vojneski5320532Да
4 Jane Jan4190419Да
5 Liljana Janevska4100410Да
6 Dragan Davkov3510351Да
7 Kice Mileski3510351Да
8 Драган Ѓурчески2690269Да
9 Saso Stef2540254Да
10 Viki Davceva2310231Да
11 Elena Stefanovska2030203Да
12 Зоран Ѓорѓиевски1480148Да
13 Goran Stojanovic1400140Да
14 Nikola Kulafkovski1080108Да
15 Toni Janakievski1050105Да
16 Nie Sne Delegacija95095Да
17 Mateo Rusomanov92092Да
18 Nikola Koljo Bockarov90790Да
19 Toni Ujkic87087Да
20 Anita Popovska84084Да
21 Igor Mishevski80080Да
22 Blagica Davkova4633679Да
23 Boro Stankovski78078Да
24 Micky Mkd53053Да
25 Dusko Milovski50050Да
26 Zoran Postolov50050Да
27 Горан Чочев49049Да
28 Petre Gligorov46046Да
29 Stole Todorov46046Да
30 Ana Krstevska Kajcevski46046Да
31 Zivka Zivka43043Да
32 Ljupka Bosotova1723140Да
33 Nikola Negrievski35035Да
34 Marija Kotevska Skrekovska32032Да
35 Gale Petrovski32032Да
36 Zvonko Dimitrieski31031Да
37 Zvonko Nancovski29029Да
38 Goce Vasevski27027Да
39 Miroslav Georgievski27027Да
40 Beti Mitevska26026Да
41 Александар Љатовски20020Да
42 Borce Trajanovski17017Да
43 Ива Дојчинова16016Да
44 Dejan Jankoski16016Да
45 Diana Troi Janevska78515Да
46 Filip Projcevski14014Да
47 Dani Blaževska12012Да
48 Duska Dojcinova Janakieva909Да
49 Marina Jovanovska909Да
50 Denis Emell Nizo909Да
51 Dragan Delev909Да
52 Blagoj Dimovski808Да
53 Stevo Dzonev808Да
54 Bozho Valentina Kochoski707Да
55 Gegoski Zlatko707Да
56 Ignatovski Dragon707Да
57 Jovan Mircevski707Да
58 Sotir Causevski707Да
59 Trajco Tale Petrov707Да
60 Ilce Ilka Korunovski606Да
61 Leonid Perovikj505Да
62 Vlado Petkovski505Да
63 Nenad Zafirovski404Да
64 Tihomir Dimitrov404Да
65 Saso Janevski404Да
66 Cukov Djuro404Да
67 Larisa Lipinska404Да
68 Fatmir Bytyqi404Да
69 Bale Nikolovski404Да
70 Vesna Nikoloska303Да
71 Aleksandar Dimoski303Да
72 Silvana Jordanova Stevkova303Да
73 Konstantin Zdraveski303Да
74 Ace Stojkov303Да
75 Durmis Ramadan303Да
76 Ивана Лековска303Да
77 Fatima Bejtullai Vela303Да
78 Hristina Nancovska303Да
79 Dejan Stojceski202Да
80 Duska Janakieva202Да
81 Pece Cvetkovski202Да
82 Stefan Kice Stepanoski202Да
83 Katica Manceva202Да
84 Viki Taleska Spasovska202Да
85 Alen Adrović202Да
86 Vesna Serdenkovska202Да
87 Duris Mk202Да
88 Aleksandra Denkovska Gocevska202Да
89 Ivona Taleska Trpevska202Да
90 Dehran Bajramse202Да
91 Aleksandra Ristova101Да
92 Silvana Kostadinoska101Да
93 Mia Rusomanova101Да
94 Zoran Nonkulovski101Да
95 Dragana Velja101Да
96 Nikola Ratajkoski101Да
97 Дарко Цветковски101Да
98 Jadranka Vazliska-Bosevska101Да
99 Micev Spase101Да
100 Bube Dzartovska101Да
101 Lukman Salihi101Да
102 Monika Taskoska101Да
103 Jovan Paceskoski101Да
104 Natasa Sapkovska101Да
105 Dimitar Stojanovski101Да
106 Adriana Petkovska101Да
107 Violeta Kostova101Да
108 Goran Dimitrovski101Да
109 Jelena Mld101Да
110 Sanja Skeparovski101Да
111 Mladence Petkovski101Да
112 Katerina Nisova101Да
113 Zekret Kazimovski101Да
114 Igor Stojkovski101Да
115 Magdalena Aleksandar Blazevski101Да
116 Valentina Serafimoska101Да
117 Toni Markovski101Да
118 Oliver Sokolov101Да
119 Beti Skaklevska101Да
120 Jasmin Jas101Да
121 Valentina Micevska101Да
122 Violeta Stanojoska101Да
123 Aco Smilevski101Да
124 Fatbardha Hakiu Çiçe101Да
125 Valentina Jovanova101Да
126 Marina Nikolova101Да
127 Silvana Arsovska101Да
128 Dragan Zdravkoski101Да
129 Hristina Ancevska101Да
130 Владимир Христовски101Да
131 Dimce Matev101Да
132 Мартина Јовановска101Да
133 Adem Sulejmanoski101Да
134 Aleksandar Dimov101Да
135 Надица Илова-Трајаноски101Да
136 Biljana Blazhevska101Да
137 Zoran Adzioski101Да
138 Viktor Davitkovski101Да
139 Toni Jovanov101Да
140 Mara Malinova101Да
141 Ziko Jovanov101Да
142 Sonja Miteva101Да
143 Marina Gerasimova101Да
144 Dragi Ackovic101Да
145 Natasa Cubrikoska101Да
146 Blagorodna Josimovska101Да
147 Nikola Kostovski101Да
148 Елена Костенцовска101Да
149 Goran Andreevski101Да
150 Baki Chupi101Да
151 Rexhep Ballanca101Да
152 Monika Arsova101Да
153 Lazar Mishkov101Да
154 Fidan Gorgiev101Да
155 Елена Богданоска101Да
156 Kostadinka LadyBrown Trokovska101Да
157 Jovica Antoski Copec101Да
158 Sneze Nikolova101Да
159 Aleksandar Levkovski101Да
160 Justice Rider101Да
161 Hristijan Georgiev101Да
162 Ема Скале101Да
163 Ergin Ademoski101Да
164 Denis Marija Andonovski101Да
165 Fileva Stefanija101Да
166 Jasminka Milankovska101Да
167 Gordana Vesna Andric101Да
168 Nikola Gulakov101Да
169 Erol Dzeladini101Да
170 Lepa Lepa101Да
171 Zivko Veselinovik101Да
172 Elzana Jahiji101Да
173 Tale Andonovski101Да
174 Maja Blagoeva Georgievska101Да
175 Silvana Angjelkovic101Да
176 Vasko Bogev101Да
177 Petar Zajkov101Да
178 Vane BoskOff000Да
179 Aleksandar Dinevski000Да
180 Saso Topalovski000Да
181 Natasa Pavlovska000Да
182 Ile Kocevski000Да
183 Ивана Николова000Да
184 Aleksandar Karapeev000Да
185 Daniel Ole Kuzmanoski000Да
186 Verce Hristovska000Да
187 Stefan Milosevic000Да
188 Sonja Mitevska Cubalevska000Да
189 Александар Мијоски000Да
190 Никола Милошевски000Да
191 Zivan Sutinoski000Да
192 Брош Land000Да
193 Biljana Shuplinovska Jovevska000Да
194 Kriza Nikolov000Да
195 Jasmina Krstova000Да
196 Кире Секулоски000Да
197 Edo Smajovic000Да
198 Michi Miki Zdraveski000Да
вкупно учествуваат: 450 11:45:19 , 17 Авг, 2017

Продолжуваме од 15 Јануари 2017 со 1/10 од собраните поени. Следно доделување награда на 15 Февруари 2017 . Наградата се доделува на првиот рангиран на ранг листата до точно 08:00:00 часот на 15 Февруари 2017. Доколку повеќе корисници имаат ист број на поени, се зема корисникот кој има најмногу поени од пријателите. Доколку и овие поени се исти, се зема корисникот кој последен се искачил на прво место во интервали од 1 минута пред последниот термин.

Важно: Поените по доделување на награда, наместо да се ресетираат на 0 како што беше досега пракса, се намалуваат десетократно со цел тие што биле активни да го задржат рангот и да се даде шанса и на следните корисници.

Добитници:
Поени
Ноември 2016 Јулијана С-Д 10124
Јануари 2017 Bibi Faletic Nikolovska 36561


Страница за лојалност