Последна ранг листа


МестоПрофилСобрани поениПоени од пријателиСевкупноУчествува?
1 Bibi Faletic Nikolovska36561036561Да
2 Valentina Lekovska24770024770Да
3 Agim Asipi811508115Да
4 Daniela Vojneski532005320Да
5 Kice Mileski351003510Да
6 Драган Ѓурчески269102691Да
7 Liljana Janevska186701867Да
8 Jane Jan182401824Да
9 Nikola Koljo Bockarov80759812Да
сите учесници вкупно учествуваат: 371 08:00:01 , 01 Јан, 2017

Следно доделување награда на 1ви Јануари 2017 . Наградата се доделува на првиот рангиран на ранг листата до точно 08:00:00 часот на 1ви Јануари 2017. Доколку повеќе корисници имаат ист број на поени, се зема корисникот кој има најмногу поени од пријателите. Доколку и овие поени се исти, се зема корисникот кој последен се искачил на прво место во интервали од 1 минута пред последниот термин.

Битно: Поради забелешки од корисници, бројот на поени ќе остане скриен до 1ви Јануари 2017 кога ќе се откријат поените на сите корисници. Сметаме дека во текот на времетраењето на наградниот програм тековниот број на поени има негативен ефект врз целиот процес. Сите промени во состојбата на поените на корисниците се снимаат но не се објавуваат јавно. Сите поени од досегашниот циклус ќе се префрлат во следниот. Добитник на наградата за Ноември е  Јулијана С-Д .

Страница за лојалност