Последна ранг листа


МестоПрофилСобрани поениПоени од пријателиСевкупноУчествува?
1 Јулијана С-Д10124010124Да
2 Bibi Faletic Nikolovska754007540Да
3 Daniela Vojneski531505315Да
4 Kice Mileski334303343Да
5 Agim Asipi230102301Да
6 Jane Jan125701257Да
7 Liljana Janevska121801218Да
8 Nikola Koljo Bockarov72914730Да
9 Petre Gligorov4690469Да
10 Zvonko Dimitrieski3110311Да
сите учесници вкупно учествуваат: 185 08:00:00 , 01 Ное, 2016

Следно доделување награда на 1 Ноември 2016 . Наградата се доделува на првиот рангиран на ранг листата до точно 08:00:00 часот на 1 Ноември 2016. Доколку повеќе корисници имаат ист број на поени, се зема корисникот кој има најмногу поени од пријателите. Доколку и овие поени се исти, се зема корисникот кој последен се искачил на прво место во интервали од 1 минута пред последниот термин.

Страница за лојалностНапушти ја програмата