Daily.mk ја наградува вашата лојалност

Daily.mk ги наградува најлојалните посетители со вредни награди. Вклучете се и вие... Следно, Изненадување?

Услови

 • Право на учество имаат сите граѓани на РМ и посетители на daily.mk кои ќе се логираат преку нивниот Facebook профил на нашиот сајт. Со логирање ние го добиваме вашето Име и презиме (или името на вашиот facebook профил и вашата е-маил адреса). Е-маил адресата нема да биде објавена на ниедно место и исклучиво ќе служи за комуникација во однос на програмата за лојалност без спамирање.
 • Вашето име или името на вашиот профил ќе биде објавено на ранг листата на учесници со најмногу собрани поени.
 • Учесниците кои веќе еднаш добиле награда, неможат да учествуваат повторно во следните 6 месеци.

Правила и начин на учество

 • Кога ќе го посетите daily.mk на вашиот екран ќе се појави бубамара.
 • Доколку приметите ваква бубамара се што треба да направите е да поминете со маусот врз неа или да јо допрете со прстот доколку сте од мобилен уред. На различни адреси има различни бубамари. Нови бубамари на исти адреси се појавуваат на од прилика 5 минути.
 • Доколку претходно не сте одобриле да учествувате во програмата за лојалност, ќе ви се појави овој екран на кој што имате можност да изберете дали сакате да учествувате во програмата за лојалност или не. Доколку одберете дека не сакате да учествувате daily.mk веќе нема да ги прикажува бубамарите.
 • Кога ќе одберете дека сакате да учествувате, ќе излезе дијалог од facebook за логирање. При овој дијалог, ние ги утврдуваме минималните потребни параметри за да ве идентификуваме. Доколку сте логирани од повеќе уреди, сите собрани бубамари ќе се сметаат од сите уреди заедно.
 • При првото одобрување на пермисиите потребни за учество во програмата за лојалност, daily.mk ќе сподели пост на вашиот профил во кој што ќе ги информира пријателите за тоа дека сте се приклучиле на програмата за лојалност. Доколку не успее да го сподели постот заради пермисиите , ќе ви биде прикажан диалог за споделување на вашиот линк. Запомнете: Со споделување на линкот, вашите пријатели кои не се вклучени во програмата за лојалност ќе собираат и поени за вас.
 • За секои 10 собрани бубамари од вашите пријатели кои што се вклучиле во програмата преку вашиот пост, вие добивате +1 бубамара на вашиот профил. Поените од пријателите се собираат кога вие ќе фатите бубамара.
 • Во истиот момент ќе добиете е-маил на адресата од вашиот профил во кој ќе добиете код со кој доколку ја добиете наградата ќе можете да ја подигнете. Во е-маилот има линк кој треба да го кликнете за да го потврдите вашиот е-маил. Доколку не можеме да Ве контактираме преку е-маил, ќе пробаме преку Facebook.
 • Колку повеќе бубамари собирате толку погоре сте на ранг листата.
 • Собраните поени после доделување на наградата се делат на 10 со цел да се овозможи фер шанса и на следните корисници од ранг листата.
 • Сите корисници за кои што ќе постои сомневање дека го злоупотребиле програмата за лојалност ќе бидат образложено дисквалификувани.
 • Во програмата за лојалност не учествуваат лица кои што директно или индиректно се поврзани со daily.mk и Итеа Солушнс.


Погледнете ја тековната ранг листа.

Итеа Солушнс
Димче Мирчев 20/1/8 Скопје
+38923212168
contact [at] daily.mk