Презентации на системот за електронско поднесување на годишни сметки

Централниот регистар на Република Македонија известува дека на ден 22.1.2014 (среда) ќе одржи презентации на системот за електронско поднесување на годишни сметки, и тоа: - за начинот на користење на системот за електронско поднесување; - за техничката имплементација (структура на XML датотека и технички правила). Заинтересираните сметководители, овластени сметководители и претставници на ...

Кој ли е овој струмичанец што нема ниту грам
Во Дојран парковите станаа паркиралишта (ФОТО)
Почна запишувањето првачиња во Општина Ѓорче
Довршувањето на Градската куќа чека подобри
Ќе се насмеат ли жените на оваа понуда?!
Вака се славеше Први мај во Скопје!!!
Соборниот Храм „Св. Климент Охридски“ е своевидно
Градоначалниците Трајановски и Коневски во увид
Дадете свој предлог за велосипедската
Има проблеми со надополнување на е-картичката во
Завршена реконструкцијата на улицата „Петар
Конкурс за најеколошка компанија, двор, цртеж...
Учениците од ООУ „Тихомир Милошевски“ во посета
Млад пијанист од Скопје освои златен медал на
„Дом Ибни Пајко“ ќе влезе во „тавчето“ на