Спектра

Лојална конкуренција и еднакви развојни можности бараат компаниите од охридско – струшкиот регион. – Најголемите проблеми за компаниите од охридско – струшкиот ...
сите 10 | | | веќе видена

Основниот суд Охрид на повтореното судење, ја потврди казната доживотен затвор за Бојан Петрески од Охрид, обвинет за двојното убиство што се случи во ...
сите 22 | | | веќе видена

Со кривична пријава се стекна лицето З.М. – 37-годишен, жител на ресенското село Лева Река, кој сторил кривични дела „кражба” и „пустошење шума“. Пријавениот ...
сите 22 | | | веќе видена

next