Интензивните врнежи ги покажаа дефектите во проектот „Плоштад Скендербег“ – поголемиот дел од платото е под вода која не се извлева во „невидливите“ шахти. Од ...
сите 12 | | | веќе видена

Првата детска амбасада во светот “Меѓаши” од новата влада бара да ги вклучи децата и нивните родители во донесувањето на закони и одлуки кои ќе бидат во ...
сите 16 | | | веќе видена

next