Career Launch 2.0 - саем за кариера

CareerLaunch е место кадешто ќе го најдеш одговорот на прашањето „Што сакаше да бидеш кога ќе пораснеш?” CareerLaunch е саем за започнување на кариера во ...
 • Nacionalna i Univerzitetska biblioteka "Sv. Kliment Ohridski" - Skopje
 • 14:00:00 , 05 Мај, 2017 до 19:00:00 , 06 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • CareerLaunch
 • 123 доаѓаат, 222 можеби
 • Како до заработка со цртање чудовишта како фриленсер

  Михајло Димитриевски – Тхе Мичо, еден од најистакнатите илустратори во Македонија кого најдобро го познаваме по Еднооки, Чунга Лунга и кучето Петко, ќе ги ...
 • Nacionalna i Univerzitetska biblioteka "Sv. Kliment Ohridski" - Skopje
 • 18:40:00 , 05 Мај, 2017 до 19:00:00 , 05 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • CareerLaunch
 • 63 доаѓаат, 151 можеби
 • Обука за Gamification: Моќта на гемификацијата во маркетингот

  GABE ZICHERMANN (San Francisco) - таткото на гемификацијата ќе ја одржи првата обука за гемификација во Македонија на 4ти мај во City Hall Скопје на тема "The ...
 • City Hall CENTER, Skopje
 • 17:45:00 , 04 Мај, 2017 до 20:00:00 , 04 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • Grouper.mk
 • 44 доаѓаат, 111 можеби
 • Orce Talks -Панел Дискусија - Конект Фестивал

  Коста Петров, Хајан Селмани, Мартина Димоска и Гоце САФ, ќе го споделат своето искуство и своите приказни на патот до успехот. Гоце САФ, основоположник на хип ...
 • СУГСГ „Орце Николов“ - Скопје, Skopje
 • 19:00:00 , 04 Мај, 2017 до 21:00:00 , 04 Мај, 2017
 • Konekt Festival
 • 39 доаѓаат, 82 можеби
 • ENTiTY WCA qual. 2017

  Гејминг центар "ENTiTY" организира "LAN" турнир во играта "CS:GO" Турнирот ќе се одржи на 06.05.2017 и ќе трае до 07.05.2017. Партиципацијата изнесува 3000 ...
 • Ohrid
 • 09:00:00 , 06 Мај, 2017 до 22:00:00 , 07 Мај, 2017
 • ENTiTY
 • 44 доаѓаат, 72 можеби
 • Креативни Индустрии - спектар на можности или затворен круг?

  #Аплицирај на: https://goo.gl/forms/HBm9xHrHBP6PmDo12 #Капацитет: 50 учесници #Краен рок: 01.05.2017, 12:00, пладне. Таленти насекаде, дел познати, дел ...
 • TEDXSeptemvriskaSesijasalon, Skopje
 • 19:00:00 , 06 Мај, 2017 до 21:00:00 , 06 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • TEDXSeptemvriskaSesijasalon
 • 27 доаѓаат, 58 можеби
 • Креативна рециклажа - Еднодневна работилница и изложба

  Трите млади дизајнерки Морана Радочај, Магдалена Таневска и Евгенија Зафировска ве покануваат на еднодневна работилница за рециклирање и изработка на модни ...
 • Public Room, Skopje
 • 13:00:00 , 06 Мај, 2017 до 17:00:00 , 06 Мај, 2017
 • Public Room
 • 26 доаѓаат, 56 можеби
 • Scupini Romani ги прославуваат Розалии - празникот на розите

  Центарот за научни истражувања и промоција на културата - ,,ХАЕМУС" од Скопје, во рамките на својата програма SCUPINI RОMANI организира настан повод древниот ...
 • MKC, Skopje
 • 11:00:00 , 06 Мај, 2017 до 14:00:00 , 06 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • HAEMUS
 • 22 доаѓаат, 50 можеби
 • „Господар или слуга, можам ли да бирам?”

  Менталитетот, пречките, мотивацијата, примерите на патот да се биде господар на својата професионална судбина. Калина Зографска ќе зборува за што значи да се ...
 • Nacionalna i Univerzitetska biblioteka "Sv. Kliment Ohridski" - Skopje
 • 16:00:00 , 05 Мај, 2017 до 16:20:00 , 05 Мај, 2017
 • купете билети овде
 • CareerLaunch
 • 29 доаѓаат, 40 можеби
 • Остани Без Здив за ПХ на Скопски Маратон

  5 Мај е ден на одбележување и подигање на јавната свест за постоење на смртоносната и ретка болест ПУЛМОНАЛНА ХИПЕРТЕНЗИЈА. Секоја година се одржува кампања ...
 • Skopski Maraton, Skopje
 • 08:00:00 , 07 Мај, 2017 до 13:00:00 , 07 Мај, 2017
 • Pulmonary Hypertension r.Macedonia Moment Plus
 • 32 доаѓаат, 35 можеби