Unique Travel Set е хрватски старт –ап којшто на жените им овозможува со седум парчиња облека и мултифункционална торба да ја имаат потребната гардероба кога ...
| | веќе видена

Александар Димковски за „Нова Македонија“ од Софија Мора вистински транспортно да ја поврземе и конектираме Европа, прво внатре меѓусебно, но и со земјите од ...
сите 12 | | | веќе видена

Профитот на денешните производители на автомобили ќе се намалува со значајните промени во погонските технологии и се поголемите инвестиции. Дигитализацијата и ...
сите 2 | | | веќе видена

Роџер Ворд Бабсон кој живеел во првата половина на 20-от век и ја предвидел големата економска криза, дава совети како да направите пари. Тој бил еден од ...
| | веќе видена

Директорите на сто водечки компании во Велика Британија просечно заработуваат околу 400 пати повеќе од работниците со минимална плата, покажува анализата за ...
сите 3 | | | веќе видена

Источниот и Северо-источниот регион предничат во делот на решавање на проблемот со цврстиот отпад. За разлика од останатите плански региони кои се одлучија за ...
| | веќе видена

Производството на козметика за Мила Љутвиненко била работа во која таа ја вложила својата креативност. Почнала со работа пред повеќе од две децении и до ден ...
| | веќе видена

next