Албанските државјани се на четвртото, а српските државјани се на седмото место а косовските на деветтото меѓу осомничените лица за кривични дела извршени во ...
| | веќе видена

Компанијата ја продале кога ја добиле како што кажуваат посакуваната цена од 898 милиони евра. Сопружниците Само и Иза Логин за Блумберг откриваат дека ...
| | веќе видена

Албанското собрание во понеделникот навечер ги изгласа со мнозинство на гласови реформите во правниот систем. Ветингот, како што во Албанија се нарекува новиот ...
сите 5 | | | веќе видена

Поменот на славниот актер беше прекинат вчера откако изби пожар предизвикан од свеќите. Со брза реакција на собраните пламенот е изгаснат, но инцидентот со ...
| | веќе видена

Во соседна Србија стигна опасна сексуална игра, која основците и средношколците ја играат на забави под името „шарени алки“, пишуваат српските медиуми. ...
сите 6 | | | веќе видена

На жителите на Нов Белград кој во изминатите денови им стигна да платат данок на имот за 2017 година, беа изненадени со сметките затоа што биле зголемени за ...
| | веќе видена