Утрински

Пламенка Трајковска е виолинистка во Македонската филхармонија, која неколкупати имала можност да ја посети Танзанија. Последниот нејзин престој беше пред ...
| | веќе видена

Низ светот постојат секакви училишта на најневеројатни места, но и со многу чуден систем на работа. Секое училиште е необично на свој начин, но овие десетина ...
| | веќе видена

Со моето музичко портфолио никогаш не сум ни бил дел од популарната музичка сцена. Повеќе припаѓам во редовите на алтернативната, експерименталната музичка ...
| | веќе видена

OВЕН Ви недостига самодоверба и тоа токму во оние моменти кога ви е најпотребна. Вознемирени сте, имате многу работи за решавање. Се надевавте на нечија ...
| | веќе видена

next