Репортер

На говорот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски од 27 роденден на партијата, реагираа социјалдемократите. Во соопштението пишува: „11-те години власт на ...
сите 164 | | | веќе видена

Градот Скопје склучи три договори со Друштвото за проектирање, инженеринг и промет Електроизградба ДООЕЛ од Скопје во вкупна вредност од 35.000.000 денари или ...
сите 6 | | | веќе видена

Новите санкции на САД против Русија нема да „ја притиснат земјата во ѕид“, но ќе им наштетат на билатералните односи, изјави денеска рускиот претседател ...
сите 98 | | | веќе видена

Исклучените од системот за парно греење, организирани како неформално движење „No pasaran“, за денеска пред Портата Македонија го најавија 118 протест. ...
сите 6 | | | веќе видена

Ако денот по утрото се познава, долго очекуваните промени во Македонија ќе се одвиваат развлечено и бавно. Како на фарма за полжави. Кадровските пополнувања на ...
сите 12 | | | веќе видена

next