Технолошкиот близнак на Seat Ateca Cupra, е се уште во фаза на дискусија и разгледување... Иако се уште не сплавнаа емоциите од претставувањето на моделот ...
сите 14 | | | веќе видена

Корејскиот SUV модел ќе добие подобри тркала, подобрени возни карактеристики и многу повеќе сила... Спортскиот оддел на Hyundai има полни раце работа, а ...
сите 4 | | | веќе видена

Атрактивните делови на M Performance моделот, го подобруваат динамичниот карактер на спортското купе... Минхен. Желбата за индивидуализација останува ...
сите 10 | | | веќе видена

на продажба оди омилениот бренд на поранешниот CEO Фердинанд Пиешс... Казните во склоп на скандалот Dieselgate, беа многу поблаги во однос на очекуваниот, но ...
сите 2 | | | веќе видена

next