Apocalyptica plays Metallica by four cellos во Скопје

ПРАЗНИК ЗА ПУБЛИКАТА НА APOCALYPTICA И METALLICA И ЗА ЦЕЛАТА УРБАНА МАКЕДОНИЈА: APOCALYPTICA plays METALLICA by four cellos во Скопје! Почитувани, Огромно ...
  • Спортски Центар Борис Трајковски, Skopje
  • 20:30:00 , 05 Апр, 2017 до 23:00:00 , 05 Апр, 2017
  • купете билети овде
  • Avalon Produkcija
  • 1853 доаѓаат, 2762 можеби