”Retro Elektro” 25 Години од Техно Музиката во Македонија

Сабота (20 маj) Метропoлис Арена во Скопје од 21 часот ќе ги отвори вратите за сите љубители кои сакаат да учествуваат во одбележувањето на 25 годишнината од ...
  • Метрополис арена, Skopje
  • 21:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 04:00:00 , 01 Окт, 2017
  • купете билети овде
  • First Midnight Party in Skopje.Legend Forever-Milorad Caik Cajo
  • 43 доаѓаат, 113 можеби