O/Exhibition/Jana Jakimovska

Драги пријатели, овој 25ти мај ќе го прославам со изложба на дигитални принтови. Насловена едноставно како „О“, таа навидум зборува за големото О, малата смрт, ...
  • Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје - Dom na kultura "Koco Racin" Skopje
  • 20:00:00 , 25 Мај, 2017 до 14:00:00 , 02 Јун, 2017
  • Jana Jakimovska
  • 158 доаѓаат, 114 можеби