BCI2017 will be held on September 20-23, 2017 at the Faculty of Computer Science and Engineering of the University “Saints Cyril and Methodius” of Skopje, one of the biggest universities in the region.The organizing committee looks forward to welcoming you all to a fruitful conference with open discussions to promote high quality research and science. Full papers will be published in ACM Digital Library. Local proceedings will be available from CEUR-WS.Official web site: http://bci2017.finki.ukim.mk/

Настани во близина (1км)

Конференција „Зајакнување на улогата на Собранието на Р. Македон

Во рамки на својата долгогодишна посветеност во делот на работата на Собранието на Р.М, Институт за демократија “Социетас Цивилис” – Скопје (ИДСЦС) на 28 јуни ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 09:30:00 , 28 Јун, 2017 до 14:00:00 , 28 Јун, 2017
 • Institute for Democracy 'Societas Civilis' Skopje
 • 40 доаѓаат, 65 можеби
 • Одбележување на Меѓународниот ден нa јогата

  Почитувани, По повод Меѓународниот ден на јогата, Индиската Амбасада од Софија, во соработка со македонските јога друштва и школи и пријателите на Индија, Ве ...
 • Central Park Skopje
 • 09:00:00 , 24 Јун, 2017 до 12:00:00 , 24 Јун, 2017
 • купете билети овде
 • Меѓународен ден на јогата - International Day of Yoga
 • 20 доаѓаат, 22 можеби
 • Summer School of Architecture "St. Joachim Osogovski"

  The Sense of Home Home is the place where one belongs. It is a place of privacy, peace and safety. It is an island, separated from the rest of the world, ...

  STING во Скопје @15.10.2017

  STING ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Драги пријатели, Со големо задоволство Ве информираме дека на Македонија ќе и` се случи најголемиот концерт во нејзината досегашна ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 15 Окт, 2017 до 22:30:00 , 15 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 6144 доаѓаат, 8063 можеби
 • Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

  ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која ...
 • Hotel Aleksandar Palace, Skopje
 • 10:00:00 , 11 Ное, 2017 до 16:30:00 , 11 Ное, 2017
 • купете билети овде
 • Global Leadership Summit Macedonia
 • 21 доаѓаат, 28 можеби