• Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 13 Јан, 2017 до 01:00:00 , 14 Јан, 2017
 • Public Room
 • 1 доаѓаат, 0 можеби
 • Настанот е завршен
 • Стара Нова Година или петок вечер?Која и да е вашата мотивацијата за да се добро да се забавувате, дојдете на шизење со South Park и нивниот одличен rock, pop, funk репертоар!Заедно со за Скопје добро познатите: Светлана Јовановска- вокал, Виктор Николовски- вокал и бас, Благојче Пенов - тапани, Зоран Костадиновски -водечка гитара и Горјан Стојменовски - ритам гитара,ве чекаме на пијачка и дружење~Резервирајте си место за вашето друштво на 02 6092650, contact@publicroom.org

  Настани во близина (1км)

  Школа за љубавнике 28.02 - Скопје

  Проверете зошто „Школа за љубавнике“ е најгледаната претстава за 2016 година во Србија и зошто повеќе од 3000 љубители на добрата тетатарска претстава ја имаат ...
 • Дом на АРМ, Skopje
 • 20:00:00 , 28 Фев, 2017 до 22:00:00 , 28 Фев, 2017
 • купете билети овде
 • Школа за љубавнике - Македонија
 • 96 доаѓаат, 369 можеби
 • Taste of Vietnam

  Public Room ви претставува едно ново гастрономско искуство и уживање во незаборавни вкусови од виетнамска кујна. Public Room presents a very special ...
 • Public Room, Skopje
 • 20:00:00 , 02 Мар, 2017 до 00:00:00 , 03 Мар, 2017
 • Public Room
 • 95 доаѓаат, 331 можеби
 • Црн Камен, Скопска Црна Гора

  На 26.02.2017 ДПС Трансверзалец- Скопје организира планинарска тура за искачување на врвот Црн Камен 1.585 мнв на Скопска Црна Гора. Стартна позиција е во ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 07:30:00 , 26 Фев, 2017 до 17:00:00 , 26 Фев, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 18 доаѓаат, 133 можеби
 • Четири годишни времиња и малку љубов - самостојна изложба на Ерина Богоева

  Човекот како неделив спој со природата на свој начин ги доживува нејзините различни промени низ циклусот на нашето поднебје како четири годишни времиња. На ...
 • Wonderlust, Skopje
 • 20:00:00 , 01 Мар, 2017 до 23:55:00 , 01 Мар, 2017
 • Wonderlust
 • 68 доаѓаат, 103 можеби
 • Social Sunday - Family Play

  Поминете убаво и безгрижно социјално попладне со вашето семејство користејќи ја можноста за бесплатна анимација за најмладите креативци со дрвените играчки од ...
 • Public Room, Skopje
 • 11:00:00 , 26 Фев, 2017 до 17:00:00 , 26 Фев, 2017
 • Public Room
 • 17 доаѓаат, 78 можеби
 • Saturday in Public Room

  И последниот викенд од фебруари се дружиме на добра свирка! Шизиме со Елени Мицковска - вокал, Горјан Стојменовски - гитара, Виктор Танасковски - бас гитара, ...
 • Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 25 Фев, 2017 до 01:00:00 , 26 Фев, 2017
 • Public Room
 • 16 доаѓаат, 50 можеби
 • Концерт на Биља Крстиќ и Бистрик

  После подолго време во Скопје концерт на најголемата балканска етно дива, Биља Крстиќ и нејзиниот оркестар Бистрик со кого прославува 15 години на сцена. На ...
 • Дом на АРМ, Skopje
 • 20:00:00 , 25 Фев, 2017 до 22:00:00 , 25 Фев, 2017
 • купете билети овде
 • Баги Комуникации
 • 22 доаѓаат, 46 можеби
 • Промотивен настан на Асоцијација на менаџери на Македонија

  Промотивен настан на Асоцијација на менаџери на Македонија каде ќе бидат присутни околу 100 менаџери. Целта на овој настан е доближување на активностите на АММ ...
 • Skopje Marriott Hotel
 • 19:00:00 , 01 Мар, 2017 до 21:00:00 , 01 Мар, 2017
 • Асоцијација на менаџери на Македонија
 • 18 доаѓаат, 47 можеби