Славниот Фредерик Бегбеде во Скопје

Фредерик Бегбеде – еден од најпознатите писатели во светот – гостин на ТРИ! Фредерик Бегбеде, еден од најпопуларните претставници на француската и европска ...
 • Public Room, Skopje
 • 19:30:00 , 29 Апр, 2017 до 01:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Издавачки центар ТРИ
 • 366 доаѓаат, 572 можеби
 • Rakija Night #2

  Дуња. Кајсија. Мезе. Уживање. Април. Сабота. Отворено небо. Оуштање. Придружи ни се со твоето друштво! ...
 • Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 29 Апр, 2017 до 01:00:00 , 30 Апр, 2017
 • Public Room
 • 17 доаѓаат, 111 можеби
 • Креативна рециклажа - Еднодневна работилница и изложба

  Трите млади дизајнерки Морана Радочај, Магдалена Таневска и Евгенија Зафировска ве покануваат на еднодневна работилница за рециклирање и изработка на модни ...
 • Public Room, Skopje
 • 13:00:00 , 06 Мај, 2017 до 17:00:00 , 06 Мај, 2017
 • Public Room
 • 26 доаѓаат, 61 можеби
 • ЖИВОТ СО СТИЛ

  „Живот со Стил“ е партиципативен ликовен проект со хуманитарен карактер, во кој земаа учество повеќе јавни личности (Елена Стефановска, Лила Филиповска, Бојана ...
 • Public Room, Skopje
 • 19:00:00 , 26 Апр, 2017 до 19:00:00 , 02 Мај, 2017
 • Ana Markovska
 • 18 доаѓаат, 22 можеби
 • Запознајте го жирито

  Драги идни социјални претприемачи и претприемачки, Eве можност за сите вас кој сакате да добиете евалуација на вашите бизнис идеи. :) На 4ти мај во 17 ...
 • Public Room, Skopje
 • 17:00:00 , 04 Мај, 2017 до 19:30:00 , 04 Мај, 2017
 • Social Impact Award
 • 7 доаѓаат, 5 можеби
 • Вечера и смеење до солзи

  Погледнете го динамичното дуо - Никола Тодороски и Стрезо Стаматовски! 2 MOTHERS BROTHERS или ОД ДВЕ МАЈКИ БРАЌА e 105 минутна жестока комедија на тема #жени ...
 • Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 11 Мај, 2017 до 00:00:00 , 12 Мај, 2017
 • Public Room
 • 14 доаѓаат, 50 можеби