Канал8

21.07.2017 Кочани е втора општина во Македoнија во која продолжуваат активнoстите за средби со граѓаните што ги најави министерот без ресор Самка Ибраимовски, ...
сите 6 | | | веќе видена

19.07.2017 Подготовките за традиционалната манифестација “Денови на оризот“ започнаа. На заеднички состанок што се одржа во Локалната самоуправа присуствуваа ...
сите 20 | | | веќе видена

19.07.2017 Заврши и втората смена од извидничкиот камп во Охрид. Извидничкиот одред „Ластовица“ од Кочани учествуваше со 20 свои претставници. Кампот траеше 8 ...
сите 3 | | | веќе видена

17.07.2017 Со освоено второ место и сребрен медал се врати зрновјанецот Стојанче Атанасов од Европското првенство во кревање тежина што се одржа во полскиот ...
сите 5 | | | веќе видена

14.07.2017 Со објавување јавен повик за технички дијалог со заинтересирани компании, стартуваат почетните активности за реализиација на спа-центарот кај ...
сите 13 | | | веќе видена

13.07.2017 Со одигрувањето на финалниот натпревар меѓу екипите на “Драчевик“ и “Наполитанци“ заврши овогодишниот прв Петровденски турнир во мал фудбал чиј ...
сите 8 | | | веќе видена

12.07.2017 Од 2 до 10 јули во Извидничкиот центар во Охрид се реализираше првата смена од традиционалниот меѓународен извиднички камп за младите членови од ...
сите 11 | | | веќе видена

12.07.2017 По повод одбележувањето на Петровден, Советот на Општина Кочани ја одржа вообичаената свечена седница, на која покрај советниците, присуствуваа и ...
сите 3 | | | веќе видена

11.07.2017 Петровденски турнир во мал фудбал во Кочани сепак се одржува. Откако минатата недела од Локалната самоуправа информираа дека традиционалната ...
сите 9 | | | веќе видена

11.07.2017 Дваесетина играчи се појавија во понеделникот попладне на теренот на стадионот “Никола Мантов“ на првата прозивка што ја свика стручниот штаб на ФК ...
сите 3 | | | веќе видена

10.07.2017 За околу три години Кочани треба да добие пречистителна станица за отпадни води кон која ќе бидат вклучени колекторските системи од сите населени ...
сите 5 | | | веќе видена

10.07.2017 Крвавиот и трагичен биланс на патиштата во Источниот регион нема тенденции на намалување. Напротив, со трите сообраќајни несреќи што се случија во ...
сите 5 | | | веќе видена

next