Këpurdhat @Vinyl friday 27.01.2016 live concert

За KEPURDHAT не знаевме пуно. Знаме дека се од Тетово, дека свират рок и тоа добар рок и дека не исконтактираа да свират во Винил. Ги проверивме ги слушнавме и ...
 • Винил / Vinyl, Skopje
 • 22:00:00 , 27 Јан, 2017 до 01:00:00 , 28 Јан, 2017
 • Винил / Vinyl
 • 9 доаѓаат, 6 можеби
 • Новинарскиот Стартап Натпревар (НСН)

  Целта на Новинарскиот Стартап Натпревар (НСН) е новинари, граѓански активисти, програмери, ескперти за гејмификација и графички дизајнери да работат во тимови ...
 • Seavus Incubator, Skopje
 • 15:00:00 , 27 Јан, 2017 до 17:00:00 , 29 Јан, 2017
 • купете билети овде
 • International Debate Education Association (IDEA)
 • 9 доаѓаат, 5 можеби
 • Audioskopje vo Gnezdo

  За прекрасен викенд во прекрасна атмосфера повелете во Вашето омилено гнездо на одличните Audioskopje. Телефони 078/306-010 и 076/440-155,
 • Gnezdo Kitchen Bar, Skopje
 • 21:00:00 , 21 Јан, 2017 до 23:00:00 , 21 Јан, 2017
 • Gnezdo Kitchen Bar
 • 3 доаѓаат, 8 можеби
 • AQustico live at Square21 // Сабота, 21.01.2017

  aQustico премиерно во Suqare21!!! Повелете на уште една наша препознатлива урбана забава со најдобрите поп рок хитови!!! Филип Конзулов - вокал Александар ...
 • Square 21, Skopje
 • 22:00:00 , 21 Јан, 2017 до 01:00:00 , 22 Јан, 2017
 • AQustico the band
 • 7 доаѓаат, 6 можеби
 • Nedelna Agenda Casa Cubana

  SREDA: SABOR CUBANO YASMIN REVIERA live CETVRTOK: LATIN HITS ► MEGA MIX COMPILATION ► TODO LOS EXITOS SALSA, BACHATA, PETOK: POP LATINO MEGA MIX SABOTA: Dj ...
 • CASA CUBANA, Skopje
 • 21:00:00 , 18 Јан, 2017 до 01:00:00 , 22 Јан, 2017
 • CASA CUBANA
 • 4 доаѓаат, 7 можеби
 • YU Шминка 58 *** Mirko Popov+Violeta Kachakova

  Оваа САБОТА...да, да ДОБИВКИ БЕЗ РАБОТА!!! во ПОДРУМот на Менада Чиста Шминка, како и секој Јануар, се претвара во ЈУГОСЛОВЕНСКА ШМИНКА па цепаме луд луд микс ...
 • Menada, Skopje
 • 21:00:00 , 21 Јан, 2017 до 23:59:59 , 21 Јан, 2017
 • Mirko Popov
 • 5 доаѓаат, 6 можеби
 • Flashback@RakijaBar Kaldrma

  Музички Флешови За Сечиј Вкус Бонус Левел: Другарите од УИСКИ Фамилијата : J&B; JOHNNIE; BUSHMILLS; JAMESON Све За 100че Бујрум
 • Rakija Bar "Kaldrma", Skopje
 • 21:09:00 , 20 Јан, 2017 до 02:02:00 , 21 Јан, 2017
 • Kaldrma Rakijabar
 • 7 доаѓаат, 4 можеби
 • Бесплатна обука „Стратегии за развој на бизнис“

  Почитувани членки, Ве покануваме на обуката „Стратегии за развој на бизнис“ на г-а Исидора Сидоровска, на 24.01.2017, вторник, во просториите на Бизнис ...
 • Васил Ѓоргов бр. 11, 1000 Скопје
 • 00:00:00 , 24 Јан, 2017 до 17:00:00 , 24 Јан, 2017
 • Association of Business Women - Macedonia
 • 10 доаѓаат, 2 можеби