• Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 20:00:00 , 12 Јан, 2017 до 22:00:00 , 12 Јан, 2017
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet
 • 123 доаѓаат, 428 можеби
 • Настанот е завршен
 • „ЗАБОРАВЕНИ ПЕСНИ“ Традиционален концерт по повод празникот „Василица“ Андријана Јаневска со Оркестарот на Македонската опера и балет Традиционални македонски песни во аранжман на Илија Пејовски диригент: Бисера Чадловска режија: Љупка Јакимовска

  Настани во близина (1км)

  Куку Леле во Пивница - Стар Град!

  На наше големо задоволство, ви објавуваме дека на 25 Март 2017 година, ни гостуваат добро познатиот бенд Куку Леле во Пивница - Стар Град, со почеток од ...
 • Pivnica Star Grad / Пивница Стар Град, Skopje
 • 21:00:00 , 25 Мар, 2017 до 03:00:00 , 26 Мар, 2017
 • Pivnica Star Grad / Пивница Стар Град
 • 120 доаѓаат, 293 можеби
 • Fashion & Lifestyle Expo 2017

  Подгответе се за второто, #ВОНШАБЛОН издание на Fashion & Lifestyle Expo, настанот кој успева да ги вкрсти креативноста, дизајнот, добриот вкус и луѓето со ...
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 15:00:00 , 29 Мар, 2017 до 20:00:00 , 31 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • Fashion & Lifestyle Expo
 • 137 доаѓаат, 223 можеби
 • Животот е прекрасен

  „Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот, открива колку животот е прекрасен. Еден човек ...

  Празник на Франкофонијата

  ПРАЗНИК НА ФРАНКОФОНИЈАТА Петок 24 март 2017 | Младински културен центар РЕГИОНАЛЕН ФОРУМ „ФРАНЦУСКИОТ ЈАЗИК, МЛАДИТЕ И МОЖНОСТИТЕ ЗА РАБОТА“ 10:30 ч. - ...

  Тартиф

  Автор: Жан Батист Молиер Режисер: ГАЛИН СТОЕВ УЛОГИ: ТАРТИФ – Драган Спасов ОРГОН – Ѓорѓи Јолевски ЕЛМИРА – Даница Георгиевска КЛЕАНТ – Владимир Јачев ДОРИНА- ...

  Скопје домаќин на Меѓународниот ден на укажувачите

  Соопштение и Агенда Со оглед на потребата за зачувување на слободата на говорот и правата на медиумите во Македонија, првиот годишен Меѓународен ден на ...
 • MKC Club & Restaurant, Skopje
 • 12:00:00 , 24 Мар, 2017 до 00:00:00 , 25 Мар, 2017
 • Center for Investigative Journalism SCOOP-Macedonia
 • 38 доаѓаат, 55 можеби