Клеопатра Балетски Спектакл / Cleopatra Ballet

#КлеопатраБалет #CleopatraBallet КЛЕОПАТРА Балетски спектакл / CLEOPATRA Ballet 31.01.2017 20.00ч. Билетите се во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 ...

Клеопатра - Балетски спектакл / Cleopatra Ballet

#КлеопатраБалет #CleopatraBallet КЛЕОПАТРА Балетски спектакл / CLEOPATRA Ballet 02.02.2017 20.00ч. Билетите се во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ...

Клеопатра - Балетски Спектакл / Cleopatra Ballet

#КлеопатраБалет #CleopatraBallet КЛЕОПАТРА Балетски спектакл / CLEOPATRA Ballet 04.02.2017 20.00ч. Билетите се во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ...

Massimo Savić/17-18.02.2017/Makedonska Opera i Balet

МАСИМО САВИЌ СО ДВА ЕКСКЛУЗИВНИ КОНЦЕРТА ВО СКОПЈЕ!!! Почитувани, Огромно задоволство ни е да Ви го најавиме нашиот прв проект кој ќе се одржи во 2017 година. ...
  • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
  • 21:00:00 , 17 Фев, 2017 до 23:00:00 , 18 Фев, 2017
  • купете билети овде
  • Avalon Produkcija
  • 48 доаѓаат, 128 можеби
  • ТАЈНО МОЈА - Премиера на мјузикл во чест на Тоше Проески

    ТАЈНО МОЈА - Премиера - Мјузикл во чест на Тоше Проески 10.03.2017 20.00ч. Билетите се во продажба на билетарница на МОБ 02 3118451 и онлајн на www.mob.mk или ...