• Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 23 Мар, 2017 до 11:00:00 , 24 Мар, 2017
 • Public Room
 • 2 доаѓаат, 0 можеби
 • Настанот е завршен
 • Бојан Велевски, човекот со нос налик на бабура, јапански поглед и веќе проќелавена глава, Ви го претставуваме подолу во едно сосема нескромно издание:Бојан е првиот македонски комичар со настапи низ Хрватска. Првиот македонски комичар со настап на најеминентниот stand up фестивал на Балканот - "PUNCH" во Загреб.Првиот македонски комичар кој прави stand up турнеја во Македонија, во над 25 градови (20 реализирани) со над 30 настани, со наслов - "TOUR DE STAND UP".Првиот комичар во Македонија со ДВЕ распродадени авторски ONE MAN SHOW-а во ДОМ НА АРМ - 28.11.2015 и 23.12.2015.Комичар со над 300 настапи во својата 5 годишна комична stand up кариера.Дојдете да се смееме заедно~https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/vechera-i-smeenje-do-solzi-i9qP9026092650contact@publicroom.org

  Настани во близина (1км)

  Титов Врв 2017

  ДПС Трансверзалец ќе се приклучи на традиционалното искачување на највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв (2.747 м), манифестација во организација на ПК ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 08:00:00 , 27 Мај, 2017 до 20:00:00 , 28 Мај, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 78 доаѓаат, 357 можеби
 • O/Exhibition/Jana Jakimovska

  Драги пријатели, овој 25ти мај ќе го прославам со изложба на дигитални принтови. Насловена едноставно како „О“, таа навидум зборува за големото О, малата смрт, ...
 • Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје - Dom na kultura "Koco Racin" Skopje
 • 20:00:00 , 25 Мај, 2017 до 14:00:00 , 02 Јун, 2017
 • Jana Jakimovska
 • 122 доаѓаат, 74 можеби
 • Отворен ден на Корчагин

  На 25 мај 2017 година (четврток) со почеток во 18 часот, СУГС Гимназија „Раде Јовчевски - Корчагин“ организира Отворен ден, на коj идните ученици ќе имаат уште ...
 • Sugs Rade Jovcevski Korcagin, Skopje
 • 18:00:00 , 25 Мај, 2017 до 21:00:00 , 25 Мај, 2017
 • СУГС Гимназија ,,Раде Јовчевски-Корчагин"
 • 62 доаѓаат, 71 можеби
 • Ориентација во Градски Парк Скопје

  Почитувани љубители на природата и спортот 24 Мај 2017 е прогласен за World Orienteering Day или Светски ден на Ориентацијата од страна на Меѓународната ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 10:00:00 , 24 Мај, 2017 до 15:00:00 , 24 Мај, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 16 доаѓаат, 40 можеби
 • Театарска претстава “Стјуардеси“ во Скопје

  Во понеделник, на 22 мај 2017, со почеток од 20 часот, Театарот при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, во Дом на АРМ - Скопје ќе ја изведе ...
 • Дом на АРМ, Skopje
 • 20:00:00 , 22 Мај, 2017 до 23:00:00 , 22 Мај, 2017
 • Дом На Култура Кавадарци
 • 18 доаѓаат, 19 можеби