Мултикултурно општество

Европа во Македонија и Македонија во Европа, држава и економија што создаваат нови работни места и Македонија дом во кој се гради благосостојба за сите, се ...
сите 71 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на Република Македонија од ВМРО-ДПМНЕ ја промовираше програмата за нов петгодишен мандат Европа во Македонија и Македонија во Европа, ...
сите 47 | | | веќе видена