Мултикултурно општество

На големиот број средби со граѓаните Претседателот Ѓорге Иванов својата работа во изминативе пет години им ја презентира на граѓаните и им го подели отчетот за ...
сите 10 | | | веќе видена

Претседателот Ѓорге Иванов својата работа во изминативе пет години им ја презентира на граѓаните. На големиот број средби кои Иванов изминативе денови ги имаше ...
сите 13 | | | веќе видена