Мултикултурно општество

„Македонија ја приближуваме кон Европа. Но, истовремено, Европа ја градиме во Македонија со конкретни проекти. Проекти што произлегуваат од вашите потреби,“ ...
сите 71 | | | веќе видена

Да продолжиме со иста посветеност, чесност и искреност, да работиме за Македонија. На Македонија и се потребни одговорни лидери кои го исполнуваат дадениот ...
сите 71 | | | веќе видена

Нема да дозволиме Република Македонија и македонските граѓани да бидат обезличени! Македонските граѓани сами одлучуваат за своите клучни национални прашања. ...
сите 19 | | | веќе видена

Добровечер Велес! Добровечер Македонијо! Добровечер ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“! Живиот сведок на двата Илиндена, велешанецот Панко ...
сите 49 | | | веќе видена