Мултикултурно општество

Ниту Груевски како премиер ниту Иванов како претседател се посакуваните соговорници за јужниот сосед во разговорите за проблемот што го имаат со нашето уставно ...
сите 17 | | | веќе видена

Ниту Груевски како премиер ниту Иванов како претседател се посакуваните соговорници за јужниот сосед во разговорите за проблемот што го имаат со нашето уставно ...
сите 5 | | | веќе видена

Македонија во Европа, Европа во Македонија. Ова ќе бидат моите настојувања во периодот што следи, но не по секоја цена, рече на вечерашниот митинг во Ресен ...
сите 49 | | | веќе видена

Од Охрид стартуваше походот кон победата на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ Ќе продолжам со напорите за интегрирање на Р. Македонија во ЕУ и во НАТО. ...
сите 91 | | | веќе видена