Мултикултурно општество

Претседателот Ѓорѓе Иванов го започна митингот во Крушево нагласувајќи дека токму во херојско Крушево започна борбата за слободна Македонија. Тука се крена ...
сите 80 | | | веќе видена

Дебар, како што бил традиционално, со векови наназад е додржан како модел за соживот, за добра живеачка меѓу сите националности од различни вери. Јас сакам тој ...
сите 4 | | | веќе видена

Пет години како претседател на Република Македонија не отстапив од заветот на илинденците. Бев претседател на сите граѓани, независно од етничката, верската ...
сите 77 | | | веќе видена

На денешниот митинг во земјоделскиот крај на Македонија, во Лозово, претседателскиот кандидат Ѓорге Иванов, откако во пофали виното и грозјете на жителите на ...
сите 70 | | | веќе видена