Стево Пендаровски

Македонија имаше успешни избори, мирен и демократски изборен ден, најголем победник е Македонија. Имавме ефективни избори, без посериозни инциденти и проблеми, ...
сите 99 | | | веќе видена

Се бараше дебата и се случи. Барем така велат. Претседателските кандидати за претстојните избори, Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра ...
сите 6 | | | веќе видена

Граѓаните ги избраа реформите и концептот за перманентен развој со кој државата оди напред. Гласаа за нови работни места, инвестиции, за подобра иднина на ...
сите 39 | | | веќе видена

. Груевски потенцираше дека во недела се трасира победата на Ѓорге Иванов но и ќе се одговори на сите радикални стрктури во Македонија кои бараат промна на ...
сите 10 | | | веќе видена