Илијаз Халими

Се бараше дебата и се случи. Барем така велат. Претседателските кандидати за претстојните избори, Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра ...
сите 6 | | | веќе видена

„Имаме изграден став, работиме тимски, сите институции соработуваат, знаеме што сакаме, затоа и сите земји надвор не почитуваат“, истакна претседателскиот ...
сите 30 | | | веќе видена

Претседателските кандидати за претстојните избори Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, Стево Пендаровски од СДСМ, Илјаз Халими од ...
сите 18 | | | веќе видена

Кандидатите кои се влезени во трка за претседателската функција во Македонија, вчера (5.04) се соочија на ТВ-дебата. Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ...
сите 20 | | | веќе видена