Мултикултурно општество

„Пред пет години дојдов тука со програма. Со чист образ можам да ви кажам дека програмата е исполнета. Исполнивме и повеќе од ветеното. Ме прави горд што сум ...
сите 30 | | | веќе видена

„Како претседател ќе продолжам со напорите за интегрирање на Република Македонија во Европската унија и НАТО. На тој наш пат се соочуваме со блокада од jужниот ...
сите 51 | | | веќе видена

„Нема да дозволиме Република Македонија и македонските граѓани да бидат обезличени! Македонските граѓани сами одлучуваат за своите клучни национални прашања. ...
сите 71 | | | веќе видена

Нема да дозволиме Република Македонија и македонските граѓани да бидат обезличени! Македонските граѓани сами одлучуваат за своите клучни национални прашања. ...
сите 71 | | | веќе видена