Мултикултурно општество

На Македонија и е потребно решение за спорот со името, но само решение кое нема да е на штета на нашиот народ, јазик и култура. Ова го посочи претседателот и ...
сите 55 | | | веќе видена

„Европа во Македонија и Македонија во Европа, држава и економија кои создаваат нови работни места и Македонија дом во кој се гради благосостојба за сите“ – се ...
сите 70 | | | веќе видена

Во улога на добар домаќин, по промоцијата на книгата “Проглас“ од Константин филозоф, градоначалникот Никола Бакрачески го испи претпладневното кафе со ...
сите 5 | | | веќе видена