Мултикултурно општество

„Пред пет години ја освоив вашата доверба со програмата која ја понудив. Таа програма е целосно исполнета и доаѓам со нова програма за нова доверба за следните ...
сите 41 | | | веќе видена

Пред кратовчани денеска, Ѓорге Иванов, кој по втор пат ја бара довербата од граѓаните истакна дека тој е претседател на народот и постојано него го слуша. „Не ...
сите 42 | | | веќе видена