Мултикултурно општество

Претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ денеска сретна со граѓаните од Ранковце и од нив побара по втор пат да му ја дадат довербата. Поддржан од „Коалицијата ...
сите 6 | | | веќе видена

Неодамна бев тука и ви го поделив мојот отчет. Прв пат во историјата на Македонија покажав дека Претседател може да работи по програма и да даде отчет за таа ...
сите 37 | | | веќе видена

Неодамна бев тука и ви го поделив мојот отчет. Прв пат во историјата на Македонија покажав дека Претседател може да работи по програма и да даде отчет за таа ...
сите 39 | | | веќе видена

Неодамна бев тука и ви го поделив мојот отчет. Прв пат во историјата на Македонија покажав дека Претседател може да работи по програма и да даде отчет за таа ...
сите 53 | | | веќе видена