Ѓорге Иванов

Во катедралната црква „Света Софија“ во Охрид денеска беше промовирано македонско-словачкото издание на „Прогласот кон Светото евангелие на Константин ...
сите 22 | | | веќе видена

Во катедралната црква „Света Софија“ во Охрид денеска беше промовирано македонско-словачкото издание на „Прогласот кон Светото Евангелие на Константин ...
сите 24 | | | веќе видена

Во катедралната црква „Света Софија“ во Охрид денеска беше промовирано македонско-словачкото издание на „Прогласот кон Светото Евангелие на Константин ...
сите 29 | | | веќе видена

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ Ѓорге Иванов ќе биде прв на избирачкото ливче за претседателските избори на 13. април. Втор, ...
сите 50 | | | веќе видена

Во катедралната црква „Света Софија“ во Охрид денеска беше промовирано македонско-словачкото издание на „Прогласот кон Светото Евангелие на Константин ...
сите 34 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска треба да се одржи ждребување по што ќе се знае редоследот на претседателските кандидати на избирачкото ливче за изборите ...
сите 78 | | | веќе видена