Ѓорге Иванов

Текстовите се паралелно пишувани на старословенски, словачки и на македонски јазик, а делото е издание на Словачката национална библиотека. Книгата е збогатена ...
| | веќе видена

Државната изборна комисија денеска се очекува да одржи седница на која треба да биде разгледано барањето на група избирачи за промена на логото под кое ќе се ...
сите 15 | | | веќе видена

Државната изборна комисија денеска се очекува да одржи седница на која треба да биде разгледано барањето на група избирачи за промена на логото под кое ќе се ...
сите 17 | | | веќе видена

Денеска во ДИК ќе биде одржана седница на која ќе се разгледува барањето на група избирачи за промена на логото на претседателскиот кандидат на ДПА Илијаз ...
сите 23 | | | веќе видена

Државната изборна комисија денеска се очекува да одржи седница на која треба да биде разгледано барањето на група избирачи за промена на логото под кое ќе се ...
сите 28 | | | веќе видена