Ѓорге Иванов

Македонија е земја кандидат за членство во Европската унија и НАТО и е подготвена за економска соработка со новите растечки економии во светот. Како ...
сите 36 | | | веќе видена

Позитивната реторика на кандидатите за претседател на Македонија на стартот од кампањата е добар сигнал, но двојните избори ќе го расипат вокабуларот, ...
сите 13 | | | веќе видена

Пред пет години, од ова исто место, на чист понеделник, ви порачав дека со чист образ тргнувам да ја освојам довербата на граѓаните за избор на претседател на ...
сите 43 | | | веќе видена

Пред пет години, од ова исто место, на чист понеделник, ви порачав дека со чист образ тргнувам да ја освојам довербата на граѓаните за избор на претседател на ...
сите 52 | | | веќе видена

Пред пет години, од ова исто место, на чист понеделник, ви порачав дека со чист образ тргнувам да ја освојам довербата на граѓаните за избор на претседател на ...
сите 43 | | | веќе видена

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и актуелен претседател Ѓорге Иванов ја започна кампањата со голем митинг во Охрид. Според првичните проценки, на првиот митинг на ...
сите 40 | | | веќе видена

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и актуелен претседател на Република Македонија, Ѓорге Иванов ја започна кампањата со голем митинг во Охрид. Според првичните проценки, ...
сите 40 | | | веќе видена