Ѓорге Иванов

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и актуелен претседател на Република Македонија, Ѓорге Иванов ја започна кампањата со голем митинг во Охрид. Според првичните проценки, ...
сите 41 | | | веќе видена

Kaндидатот на ВМРО ДПМНЕ и актуелен претседател Ѓорге Иванов ја започна кампањата со голем митинг во Охрид. Според првичните проценки, на првиот митинг на ...
сите 42 | | | веќе видена

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и актуелен претседател Ѓорге Иванов ја започна кампањата со голем митинг во Охрид. Според првичните проценки, на првиот митинг на ...
сите 36 | | | веќе видена