Ѓорге Иванов

Во Државната изборна комисија денеска треба да се одржи жребување по што ќе се знае редоследот на претседателски кандидатите на избирачкото ливче за изборите ...
сите 82 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска треба да се одржи ждребување по што ќе се знае редоследот на претседателски кандидатите на избирачкото ливче за изборите ...
сите 84 | | | веќе видена

ДИК утврдената единствена листа на кандидат за избор на претседател на Република Македонија најдоцна до утре ќе ја објави во Службен весник. Кандидати за ...
сите 85 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска треба да се одржи ждребување по што ќе се знае редоследот на претседателски кандидатите на избирачкото ливче за изборите ...
сите 87 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска треба да се одржи ждребување по што ќе се знае редоследот на претседателски кандидатите на избирачкото ливче за изборите ...
сите 88 | | | веќе видена

Во Државната изборна комисија денеска треба да се одржи ждребување по што ќе се знае редоследот на претседателски кандидатите на избирачкото ливче за изборите ...
сите 90 | | | веќе видена