Ѓорге Иванов

Тимот „Македонија“ застана со силна поддршка за уште еден мандат на Ѓорѓе Иванов.Во тимот членуваат јавни личности, пејачи, актери, доктори, директори, ...
сите 13 | | | веќе видена

Тимот „Македонија“ застана со силна поддршка за уште еден мандат на Ѓорѓе Иванов.Во тимот членуваат јавни личности, пејачи, актери, доктори, директори, ...
сите 9 | | | веќе видена

Фолклорниот уметник Наум Петревски, каратистот Дејан Недев, актерот Рубенс Муратовски, пејачот Мики Јовановски-Џафер, специјалист д-р Борче Ѓоргиевски, доктор ...
сите 10 | | | веќе видена

Тимот „Македонија“ застана со силна поддршка за уште еден мандат на Ѓорѓе Иванов. Во тимот членуваат јавни личности, пејачи, актери, доктори, директори, ...
сите 11 | | | веќе видена

Тимот „Македонија“ застана со силна поддршка за уште еден мандат на Ѓорѓе Иванов. Во тимот членуваат јавни личности, пејачи, актери, доктори, директори, ...
сите 14 | | | веќе видена

Владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ ги поткупува студентите со сокче, сендвич и бесплатен превоз за да се појават на митингот што партијата ќе го одржи во Охрид, ...
сите 9 | | | веќе видена