Ѓорге Иванов

"Јазикот е клучот за разбирањето на културата, традицијата и светогледот на еден народ, на неговото минато, сегашност и иднина. Јазикот е душата на народот. Но ...
сите 5 | | | веќе видена

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, оствари протоколарна средба со амбасадорот на Австралија во Република Србија Н.Е. Јулија Фини (Julia Feeney) ...
сите 2 | | | веќе видена

Јазикот е клучот за разбирањето на културата, традицијата и светогледот на еден народ, на неговото минато, сегашност и иднина. Јазикот е душата на народот. Но, ...
сите 10 | | | веќе видена

Во катедралната црква „Света Софија“ во Охрид денеска беше промовирано македонско-словачкото издание на „Прогласот кон Светото Евангелие на Константин ...
сите 14 | | | веќе видена