Култура, спорт и рекреација

Пред 12 години, на 19 мај, дождливата мајска ноќ во Скопје донесе многу радост, ерупција и шампионска круна од највисок ранг – од Лигата на шампионите, а ...
сите 19 | | | веќе видена