Култура, спорт и рекреација

- Република Македонија уште еднаш ја покажа својата зрелост со одржувањето на мирни и демократски избори. Македонските граѓани одбраа кој ќе ги води во ...
сите 9 | | | веќе видена

Македонското друштво "Илинден" од Тирана, Република Албанија, ја честита победата на премиерот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и на Коалицијата “За ...
сите 10 | | | веќе видена

Бројот на „ваквите“ изборни победи воопшто не е гаранција дека сме на вистинскиот пат. Може да победувате колку сакате на вака организирани избори и тоа не ...
сите 12 | | | веќе видена

Николче Новески е една од најубавите македонски спортски приказни, модел за скромен и тивок човек во приватниот живот и вистински воин на игралиштата во ...
сите 3 | | | веќе видена