Стево Пендаровски

Бројот на „ваквите“ изборни победи воопшто не е гаранција дека сме на вистинскиот пат. Може да победувате колку сакате на вака организирани избори и тоа не ...
сите 12 | | | веќе видена

Во осумте години од своето владеење, на сите избори, без разлика дали биле локални, парламентарни или претседателски, ВМРО-ДПМНЕ нудеше проекти за изградба на ...
сите 8 | | | веќе видена

Образованието во Република Македонија е целосно деградирано и партизирано. За Владата на ВМРО-ДПМНЕ приоритетни беа проектите за кои се трошат милионски суми, ...
| | веќе видена