Зоран Поповски

Пред 12 години, на 19 мај, дождливата мајска ноќ во Скопје донесе многу радост, ерупција и шампионска круна од највисок ранг – од Лигата на шампионите, а ...
сите 19 | | | веќе видена

Николче Новески е една од најубавите македонски спортски приказни, модел за скромен и тивок човек во приватниот живот и вистински воин на игралиштата во ...
сите 3 | | | веќе видена