Култура, спорт и рекреација

Компанијата „Веибо груп“ ќе инвестира во технолошко-индустриската зона Ранковце и ќе стане главен работодавач во земјава, со 5.000 нови директни вработувања ...
сите 41 | | | веќе видена

-Вашите гласови се потврда дека водиме исправна политика. Вашите гласови кажуваат, дека вашата доверба која сме ја добиле, не сме ја изневериле. Имавме во ...
сите 28 | | | веќе видена

Рамиз Мерко. каде е спортската сала што ја вети за Лабуништа, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Д-р ...
сите 4 | | | веќе видена

Рамиз Мерко. каде е спортската сала што ја вети за Лабуништа, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Д-р ...
сите 5 | | | веќе видена

Во осумте години од своето владеење, на сите избори, без разлика дали биле локални, парламентарни или претседателски, ВМРО-ДПМНЕ нудеше проекти за изградба на ...
сите 8 | | | веќе видена