Култура, спорт и рекреација

Општина Кривогаштани се наоѓа во југозападниот дел на Македонија, на деветнаесеттиот километар од регионалниот пат Прилеп-Крушево. Општината има 13 населени ...
сите 294 | | | веќе видена