Култура, спорт и рекреација

Образованието во Република Македонија е целосно деградирано и партизирано. За Владата на ВМРО-ДПМНЕ приоритетни беа проектите за кои се трошат милионски суми, ...
| | веќе видена

-Образованието во Република Македонија е целосно деградирано и партизирано. За Владата на ВМРО-ДПМНЕ приоритетни беа проектите за кои се трошат милионски суми, ...
сите 2 | | | веќе видена